Van den Berk neemt klanten op de fiets mee over kwekerij

Klanten van Van den Berk Boomkwekerijen in Sint-Oedenrode konden vorige week op de fiets het bedrijf en het sortiment beter leren kennen. „Geweldig is dit om te doen”, zegt verkoper Thieu Pije.

„Ik koop eigenlijk altijd bomen bij een andere boomkweker en bij een groothandel, maar ik dacht, ik ga eens kijken. Een fietstour is toch lekker laagdrempelig”, geeft een hovenier als reden om in te gaan op de uitnodiging van Van den Berk Boomkwekerijen.

Na koffie en een broodje stapt de groep deelnemers op de fiets en neemt Thieu Pije, adviseur West-Nederland bij Van den Berk Boomkwekerijen, hen mee voor een tour die vandaag (10 september, red.) in het teken staat van meerstammige bomen. Eerdere dag­delen gingen onder andere over biodiversiteit, bomen voor particuliere tuinen en Trudo Vertical Forest.

Thieu Pije (wit overhemd), adviseur West-Nederland, is van z’n fiets gestapt en vertelt de deelnemers onder andere over het sortiment meerstammigen. (Foto: Ron Barendse)

Een veelgebruikte meerstammige boom als Amelanchier lamarckii krijgt er van Pije van langs. „Het is een prachtige bloeier, maar verder?”

Lees het volledige artikel in De Boomkwekerij editie 19. Heeft u een digitaal abonnement? Lees dan nu al het complete artikel en meer via mijnboomkwekerij.nl

Geen abonnement? Bekijk hier de mogelijkheden of bel 071-5659644

guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties