Voorlichtingsbijeenkomsten seniorenregeling hoveniers

  Medewerkers in de hovenierssector kunnen vanaf 60 jaar vier dagen werken in plaats van vijf door gebruik te maken van de seniorenregeling.

  Wat houdt de regeling in? Zijn er financiële gevolgen en zo ja, welke? Wat zijn de mogelijkheden om te combineren met bijvoorbeeld deeltijdpensioen? En wat betekent nu meedoen aan de seniorenregeling straks voor het pensioen?

  Wilt u antwoord op deze en uw persoonlijke vragen, kom dan naar een van de voorlichtingsbijeenkomsten die sociale partners hoveniers samen met Colland en BPL Pensioen organiseren.

  U kunt u aanmelden voor een van de volgende regionale bijeenkomsten:

  Woensdag 12 april vanaf 19.00 uur: Van der Valk Hotel, Krommeweg 1 – 2988 CB Ridderkerk

  Maandag 24 april vanaf 19.00 uur : Mercure Hotel, Hertsenbergweg 1 – 8041 BA Zwolle

  U kunt zich tot uiterlijk twee weken voor de bijeenkomst aanmelden door een e-mail met uw naam, het aantal personen en de datum en locatie van uw keuze te sturen naar Actor, actor@actor.nl.

  Een bedrijf kan zich ook aanmelden met enkele werknemers.

  Na aanmelding ontvangt u een bevestiging en ongeveer een week voorafgaand aan de bijeenkomst een routebeschrijving en het programma.

  Meer informatie

  Wilt u nu alvast meer informatie? Kijk dan op de website van Colland. Op deze website vindt u ook alle contactgegevens van Colland en BPL Pensioen voor meer informatie over de seniorenregeling en uw pensioen.