ZLTO bedankt Raaijmakers voor inzet

  Henk Raaijmakers kreeg tijdens de Kwekersdag van de LTO Vakgroep Bomen en Vaste planten donderdag 21 december in Echteld een gouden speld van de ZLTO.

  Onderscheiding voor Henk RaaijmakersDoor vernieuwingen binnen de landelijke LTO-organisatie bekleedde Raaijmakers geen bestuurlijke functie meer binnen de regionale organisatie. LTO-voorzitter Marc Calon was in Echteld aanwezig en gaf uitgebreid uitleg over die veranderingen.

  Om Raaijmakers te bedanken voor zijn inzet de afgelopen jaren – zowel binnen de ZLTO als bij zijn plaatselijke afdeling – kreeg hij uit handen van Remco Beekers de onderscheiding. Remco Beekers is kersvers bestuurslid van de landelijke vakgroep maar ook lid van het hoofdbestuur van de ZLTO.

  Werven in LTO Noord-gebied

  Raaijmakers riep in herinnering hoe hij het bestuurlijk werk is ingerold. Dat gaf hem de kans studies te volgen en veel mensen te leren kennen. „Ik ben er een rijker mens van geworden.” Raaijmakers koppelde dat aan de inzet die de LTO Vakgroep Bomen en Vaste planten wil plegen om ook in het gebied van LTO Noord weer meer bestuurskrachten en leden te werven, onder meer door ondernemersgroepen op te zetten. Die zijn nu relatief ondervertegenwoordigd in de belangenbehartiging voor boomkwekers en vaste plantenkwekers. „Zeg gewoon eens ja, en kijk eens wat er gebeurt”, daagde Raaijmakers uit.

  Foto: Wim du Mortier/De Boomkwekerij

  guest
  0 Reacties
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties