Zuidelijke beurzen in de startblokken

Deze week laten in Zundert, Haaren en Best boomkwekers tijdens regionale voorjaarsbeurzen hun producten zien. Een paar dagen later is het de beurt aan de regio Venlo.

Inkopers van boomkwekerijproducten kunnen volgende volgende hun hart ophalen. Vier beurzen werken samen onder het motto ’Op inkoop in het zuiden’.

Drie beurzen op 22 en 23 januari:

Voorjaarsbeurs GrootGroenPlus, Zundert:
In Zundert vindt voor de derde maal Voorjaarsbeurs GrootGroenPlus plaats. Zo’n 20 kwekers laten hun producten zien. Ook is platform Varb aanwezig evenals handelaar Plant Market. Op 22 januari is dit tevens de plek voor de Algemene Ledenvergadering Treeport.

Groenbeurs Haaren, Haaren:
15×15. Voor de 15e keer wordt de beurs gehouden en eveneens 15 kwekers uit de regio Haaren laten hun sortiment zien. Kijk hier voor meer informatie over Groenbeurs Haaren.

Groenbeurs Brabant, Best:
De beurs die voorheen in Sint-Oedenrode werd gehouden, streek vorig jaar voor het eerst in Best neer. De beursorganisatie noemde de verhuizing een ’groot succes’ daarom is Best ook dit jaar de locatie voor Groenbeurs Brabant.

Eén beurs op 26 en 27 januari:

Treevention, Venlo:
Zo’n 25 kwekers uit de regio laten hun producten zien. Maar omdat ook cash-and-carry Garden Plant haar lagenbeurs gaat het plantenaanbod een stuk verder dan deze 25 kwekers. Treevention kiest als enige voor een latere datum in de week zodat het voor klanten makkelijker is een beursbezoek te combineren met IPM.
Meer informatie over Treevention.

 

guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties