Landgard beleeft goed eerste halfjaar

  De omzet in bloemen en planten is bij Landgard in de eerst zes maanden van dit jaar met 16% gestegen tot ruim €1 miljard. Landgard noemt de vooruitzichten voor het volledige jaar 2021 zeer positief.

  Landgard spreekt van een sterke stijging van de omzet in bloemen en planten in het eerste half jaar. Dit ondanks dat vanwege corona tijdelijk winkels hun deuren moesten sluiten en de soms ongunstige weersomstandigheden. Vooral de maanden maart, april en mei noemt de afzetorganisatie succesvol en ook de cash-and-carry’s haalden in juni een recordomzet.

  De divisie bloemen en planten profiteerde volgens Landgard, net als het voorgaande jaar, van aanhoudend grote vraag naar groen als gevolg van corona.

  Goede vooruitzichten

  De omzet in bloemen en planten kwam in de eerste zes maanden uit op ruim €1 miljard. Een stijging van 16%. De omzet in groente en fruit kwam uit op €554 miljoen, 2% hoger dan vooraf werd aangenomen.

  Landgard noemt de vooruitzichten voor het volledige jaar 2021 zeer positief. De afzetorganisatie gaat uit van een significante stijging van de omzet en de algehele bedrijfsresultaten ten opzichte van het voorgaande jaar en plan.

  guest
  0 Reacties
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties