Landgard’s voorjaarsbeurs gaat digitaal

  De orderdagen van Landgard gaan vanwege corona fysiek niet door. Vanaf 20 januari kunnen klanten digitaal terecht in webshop mylandgard.com.

  Landgard kiest er net als vorig jaar voor om de orderdagen niet fysiek in Herongen te laten plaats vinden. In mylandgard.com kunnen klanten terecht voor potplanten, seizoensproducten, boomkwekerijartikelen, Italiaanse producten, decoratie- en bloemisterijartikelen.

  „In 2020 en 2021 hebben onze kwekers en klanten al ruime ervaring opgedaan onze digitale orderdagen en dit format is goed ontvangen. We verheugen ons er nu dan ook op om het voorjaarsseizoen te starten met de digitale voorjaarsorderdagen”, aldus Adrian Hosman, manager van het orderdagenteam bij Landgard.

  Noviteiten

  Landgard vraagt aandacht voor een aantal noviteiten. Onder andere de Prunus laurocerasus Bonaparte, Leucothoe Firestar, de serie Buddleja Butterfly Candy en de Japanse azalea StarStyle. Daarnaast biedt Landgard voor het eerst biologisch geteelde Prunus aan in de soorten ’Caucasica’, ’Novita’ en ’Angustifolia’. Door gebruik te maken van turfarm substraat worden deze drie soorten op een bijzonder biologische en duurzame manier geteeld. Ze dragen daarom zowel het Europees biologisch keurmerk alsook het nieuwe duurzaamheidslabel van Landgard ‘Respect Nature’.

  Dit voorjaar geen fysieke orderdagen bij Landgard. (Foto: Ron Barendse)
  guest
  0 Reacties
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties