Home Vakblad voor de Bloemisterij Het vak Niet minder najaarsviolen, wellicht minder voorjaarsviolen

Niet minder najaarsviolen, wellicht minder voorjaarsviolen

0
Niet minder najaarsviolen, wellicht minder voorjaarsviolen
Foto: Peter van Leth

Er lijken dit jaar niet minder najaarsviolen te zijn opgezet. Over de start van het seizoen overheerst tevredenheid. Met een slecht seizoen voorjaarsviolen dit jaar is de inschatting dat er wel enige terughoudendheid is met de aantallen die hiervan worden opgezet.

De mooie nazomer tot dusver doet de start van het nieuwe violenseizoen goed. Voor nog even genieten van de tuin moeten de temperaturen echter niet al te veel oplopen, want dan kiezen consumenten voor ander vertier. En dat is in september en begin oktober geregeld aan de orde geweest.

Vorig artikel Nieuwe hoofdredacteur vakblad De Boomkwekerij
Volgend artikel Nieuwe mineermot ontdekt
Peter van Leth is per 2001 in dienst bij het Vakblad voor de Bloemisterij. Het is zijn vierde agrarische vakblad waar hij werkzaam is, na Het Loonbedrijf, De Fruitteelt en OOGST. Geboren en getogen in Utrecht lag een groene schoolkeuze niet direct voor de hand, maar bij beroepskeuzetesten op het atheneum kwamen groene opleidingsrichtingen toch steeds uit de bus. Hij koos voor de Rijks Hogere Tuinbouwschool in Utrecht. En is in die boeiende sector blijven hangen, niet middenin maar vanaf de zijlijn als journalist. Eigenlijk zou hij wel alle onderwerpen willen beetpakken om over te schrijven, maar toch met enige voorliefde voor ondernemerschap, personeelsbeleid, jong talent, gewasbescherming en veredeling.
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties