Home Hortipoint Floribusiness sluit aan op de internationale groei

Floribusiness sluit aan op de internationale groei

0
Floribusiness sluit aan op de internationale groei
Presentatie exemplaren van Floribusiness, ons nieuwe Engelstalige digitale magazine, wordt woensdag en donderdag speciaal onder de aandacht gebracht op de IFTF.

Het thema van de Trade Fair Aalsmeer is deze keer ’Connect to Global Growth’, oftewel aansluiten op de internationale groei. Een thema dat mooi samenvalt met de ambities die wij als team van Hortipoint, uitgever van dit vakblad, hebben.

Wij vinden het belangrijk en uitdagend om de deelnemers in de internationale sierteeltketen, zoals veredelaars, telers, veilingen, handelaren en retailers, met hoogwaardige ondernemersinformatie met elkaar te verbinden. Daartoe nemen wij het initiatief met onze nieuwe Engelstalige digitale magazine Floribusiness, die je kan vinden op myfloribusiness.com.Voor een verrassende kennismaking hebben we van de eerste editie van Floribusiness een mooi tijdschrift gemaakt en deze afgelopen week bij het vakblad bijgesloten. Ook wordt deze gepresenteerd en uitgereikt op de IFTF in Vijfhuizen, de internationale vakbeurs tenslotte.

Vanaf begin volgend jaar zetten we elke twee maanden een digitale editie bomvol internationale vakinformatie online. Met interessante marktbeschouwingen, bedrijfsrapportages, achtergrondverhalen, interviews, landenanalyses, opinies en persoonlijke verhalen. Niet alleen gemaakt door de redactie van Hortipoint vanuit Nederland, maar ook door correspondenten in de belangrijke sierteeltgebieden op deze wereld.

Oftewel, vakinformatie uit en over de internationale sierteelt die voor u als ondernemer van toegevoegde waarde is in uw bedrijfsvoering.

Op onze vernieuwde nieuwssite Floribusiness.com gaan we binnenkort regelmatig een zogeheten Plus-artikel plaatsen, een artikel met extra onderscheidende informatie en gemaakt door de redactie. Specifiek toegankelijk voor onze abonnees. En digitaal, omdat het magazine dan voor iedereen op deze aardbol op hetzelfde moment met één muisklik beschikbaar is. Zo snel kun je connected zijn met de ontwikkelingen in de mondiale sierteelt.

guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties