Koninklijke Ginkel Groep wint Pondy Award voor beste natuurlijke zwembad

  De Koninklijke Ginkel Groep uit Veenendaal heeft op het internationale IOB Zwemvijvercongres in Leeuwarden de Pondy Award gewonnen in de categorie ’Natuurlijk zwembad voor privégebruik’. Jorrit Zwart nam de prijs in ontvangst voor een project in Baarn. Eerder viel dit zwembad ook al in de prijzen bij de VHG competitie Zwemvijver van het Jaar.

  Lilypond
  Zwemvijverbouwer Lilypond uit Wageningen hoorde bij de drie genomineerden in de categorie ’Beste zwemvijver voor privégebruik’. De winst in deze categorie ging echter naar de Duitse firma John GmbH.

  In totaal werden er prijzen uitgereikt in drie categorieën. De volgende bedrijven waren genomineerd: 

  • In de categorie Particuliere Natuurlijke Zwembaden: Bio Piscinas (P) en Fuchs baut Gärten (D). De Koninklijke Ginkel Groep is de winnaar in deze categorie.
  • In de categorie Particuliere Zwemvijvers behaalde de inzending van LilyPond de tweede prijs. John Ltd. (D) werd winnaar in deze categorie. Stefan Meier (E) ontving een nominatie.
  • Voor de categorie Toeristische Zwemvijvers waren geen Nederlandse inzendingen. Deze categorie is gewonnen door Bio Piscinas (P). Stefan Meier (E), Wasserwerkstatt Bamberg (D) en Fuchs baut Gärten (D) waren genomineerd.

  Wereldtop
  Deze eervolle prijs voor een Nederlandse zwemvijverspecialist is een fantastisch resultaat en een directe bevestiging van het vakmanschap van de Koninklijke Ginkel Groep. Jorrit Zwart, projectadviseur bij de Koninklijke Ginkel Groep, is heel tevreden met de prijs: „Nationaal zijn we drie keer op rij winnaar Zwemvijver van het Jaar geweest in de categorie Particuliere Natuurlijke Zwembaden. Het is super leuk om nu te winnen en hier op de hoogste trede te eindigen!”

  Jurering
  De Nederlandse vakjury had vier inzendingen geselecteerd om internationaal mee te dingen naar de Pondy Award. IOB heeft daarvan twee inzendingen geselecteerd; Koninklijke Ginkel Groep en LilyPond. De aanwezige zwemvijverprofessionals uit de hele wereld hebben tijdens het IOB-congres in de waterhoofdstad van Europa voor elk van de categorieën hun stem uitgebracht.

   


   

   

   

  guest
  0 Reacties
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties