30 januari Kwekerijenloop in Zundert

  Zondag 30 januari zal de Kwekerijenloop langs en over kwekerijen in het Zundertse weer worden georganiseerd. Deelnemers kunnen ervoor kiezen een kleine ronde (ongeveer 8 km) of een grote ronde (zo’n 12 km) te lopen of wandelen.

  De Kwekerijenloop is een loop met een landelijk parcours met mogelijk hier en daar een hindernis. Deelnemers kunnen zowel hardlopen als wandelen over het parcours, wat bestaat uit paden en doorgangen over kwekerijen die normaal gesproken niet of minder toegankelijk zijn.

  Breed toegankelijk

  De kwekerijenloop is voor zoveel mogelijk mensen toegankelijk. Het parcours is ook heel geschikt om samen met kinderen te wandelen, maar niet geschikt voor wandelwagens of rolstoelen. Honden mogen meelopen, mits kort aangelijnd en onder voorwaarde dat alle uitwerpselen in een zakje worden opgeraapt en in de prullenbak worden gedaan.

  De start is op zondag 30 januari tussen 9.00 en 12.00 uur op ’t Gouwe Pleintje in Achtmaal. Vanwege het coronavirus is vooraf inschrijven via de website ditmaal verplicht.

  Kijk hier voor meer informatie en om in te schrijven.

  guest
  0 Reacties
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties