AOC’s delen kennis op manifestatie ‘Sterk groen onderwijs’

Meer dan vijftig verschillende workshops, lezingen, excursies, rondetafelgesprekken en good practises staan op het programma van de vmbo- en mbo-groenmanifestatie ‘Samen werken aan sterk groen onderwijs’. Deze wordt georganiseerd door de AOC Raad, in samenwerking met het Ontwikkelcentrum en Aequor.

AOC’s werken veel samen in een groot aantal projecten en op 13 november wordt deze kennis gedeeld. Inmiddels hebben zich al ruim tweehonderd deelnemers aangemeld voor het evenement, dat op woensdag 13 november in het nieuwe gebouw van Stoas Wageningen Vilentum Hogeschool wordt gehouden.

Alle actuele thema’s komen aan bod: vergroening, opbrengstgericht werken, de nieuwe kwalificatiestructuur, schoolexamens vmbo-groen, de nieuwste leermiddelen, macrodoelmatigheid, beroepsgerichte vakken en nog veel meer. Het programma is samengesteld voor en door de scholen.

Daarnaast is een aantal experts aanwezig die toelichting geven op de projecten en thema’s die leven binnen het groene onderwijs. Ook is er een grote informatiemarkt. De dag wordt afgesloten door een trio met een zeer ludiek, verassend en visionair toekomstbeeld voor het groene onderwijs.

Meer informatie over de manifestatie op de website van de AOC Raad.