AOC Terra gaat verder als Terra

AOC Terra heeft haar naam veranderd in Terra. Ook ligt er een heel nieuwe huisstijl. Op de vestigingen van Terra werd maandag de nieuwe naam gelanceerd.

De nieuwe vlaggen werden gehesen, en docenten en leerlingen kregen een filmpje te zien waarin getoond werd wat de verandering inhoudt.

Het nieuwe gezicht van Terra is modern en eigentijds. De verschillende onderwijssoorten komen goed tot uiting; je ziet in één oogopslag voor welke opleidingen je allemaal bij Terra terecht kunt. De verbinding tussen de onderwijssoorten is beter zichtbaar.

Groene kennis
Hét kenmerk van Terra is groen onderwijs waarbij het niet meer alleen gaat om voedselproductie. Het gaat ook om de leefbaarheid in de verstedelijkte samenleving, gezond eten en leven, waterbeheer en duurzame energie.

Deze ontwikkelingen creëren nieuwe beroepen en vragen om goed opgeleide mensen; jong en oud, in de stad en in de regio. Groene kennis is essentieel voor een gezonde economie.

Terra is een school voor groen onderwijs, met vestigingen waar voortgezet (vo)-, middelbaar beroeps (mbo)- en volwassenenonderwijs gegeven wordt.