Bekendmaking Duurzaamste hovenier op Groene Sector Vakbeurs

Woensdag om 15 uur wordt op de Groene Sector Vakbeurs de verkiezing gehouden van de Duurzaamste hovenier van Nederland. De bekendmaking vindt plaats op het Duurzaamheidsplein van Tuin en Landschap in Hal 2.

Op de Groene Sector Vakbeurs vindt de uitreiking plaats van de prijzen voor de Duurzaamste hovenier van Nederland.

Dit jaar worden voor het eerst prijzen uitgereikt in twee verschillende categorieën, namelijk de Particulier tuin en de Openbare ruimte.

De genomineerden in de categorie Particuliere tuinen zijn Hooft Hoveniers uit Glimmen, Paardekoper Tuinen uit Renkum en Hoveniersbedrijf Stip uit Elspeet.

In de categorie Openbaar Groen zijn W. Ketelaars Groenvoorzieningen uit Moergestel, en Smaak voor Groen uit Den Haag de kanshebbers.

Op de website van Tuin en Landschap worden de vijf kandidaten in een korte video geïntroduceerd: www.hortipoint.nl/tuinenlandschap/duurzaamste-hovenier.

Duurzaam tuinieren

Voorafgaand aan de uitreiking, om 14.00 uur, is er op het Duurzaamheidsplein een presentatie door Sjaak Willemstein met als onderwerp ‘Duurzaam tuinieren, hoe doe je dat?’ Willemstein was als hovenier twee keer winnaar van de verkiezing Duurzaamste hovenier van Nederland. Hij is eigenaar van webshop DeDuurzameTuin.nl en geeft regelmatig lezingen over duurzaam tuinieren.

Sjaak Willemstein, twee keer Duurzaamste hovenier van Nederland, geeft een presentatie over duurzaam tuinieren.

In zijn presentatie gaat Willemstein in op zaken als: Hoe zorg je voor een gezonde bodem? Hoe maak je bokashi? Hoe kun je regenwater opvangen in de tuin? Welke duurzame materialen kun je toepassen in de tuin?

guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Iscriviti
1 maand geleden

Thanks for sharing. I read many of your blog posts, cool, your blog is very good.