Bloem en Blad Bewoners Amsterdamse grachten krijgen bloemen van rondvaartbedrijf

  Bewoners Amsterdamse grachten krijgen bloemen van rondvaartbedrijf

  0

  Bewoners aan de Amsterdamse grachten werden zaterdag 25 maart in de bloemen gezet door de directie en medewerkers van Stromma Nederland. De Amsterdamse rederij wil zo de ruim vijfduizend bewoners bedanken voor ‘het delen van de grachten.’

  Stromma Nederland ging met open elektrische sloepen de rondvaartroutes af om bewoners op en rond de grachten tulpen te overhandigen. De rederij – voorheen Canal Company – die grote waarde hecht aan schoon, stil en duurzaam ondernemen, spreekt op deze manier haar dank uit voor het delen van de grachten.

  Bewoners reageerde allemaal even enthousiast op de bloemenhulde. ‘Amsterdam is nou eenmaal een fantastische stad. We moeten niet alleen de grachten, maar de hele stad met elkaar delen. Graag júist ook met de toeristen, die maken de stad zo gezellig bruisend’, aldus Herman Kroes.

  ‘Je kunt het al bijna traditie noemen en ik keek er al naar uit. Ik ben best tevreden met jullie hoor. Tegenwoordig heb ik meer last van de pleziervaart en steeds minder van de rondvaartboten die steeds stiller en schoner zijn. Fijn om de lente en het nieuwe toeristenseizoen zo fleurig te starten’, reageert woonbootbewoonster Chantal.

  Nieuwe huisstijl

  Stromma wordt niet alleen zichtbaar óp het water, maar ook erlangs: de afgelopen weken zijn diverse shops en opstapplaatsen in Amsterdam voorzien van de nieuwe Stromma huisstijl. De re-branding van de rondvaartboten en waterfietsen volgt stapsgewijs.

  Bron en foto’s: www.stromma.nl