Boomkwekerij Piet Hanekamp komt met Kwekerij Winkel

Traditioneel staan altijd diverse boomkwekers op de Groene Sector Vakbeurs. Boomkwekerij Piet Hanekamp komt dit jaar met een speciale Kwekerij Winkel voor hoveniers en groenvoorzieners.

Speciaal voor de hovenier en groenvoorziening heeft Boomkwekerij Piet Hanekamp een Kwekerij Winkel opgezet. De kwekerij in Scheerwolde is opnieuw ingericht en beschikt nu over een zelfbedieningswinkel met meer dan 1.000 verschillende soorten planten.

Breed assortiment
De Kwekerij Winkel heeft een zeer breed assortiment bomen, heesters, hagen, struiken, klimplanten, fruit, rozen en vaste planten. Door een eigen kweekprogramma is een groot deel van het assortiment het hele jaar uit eigen voorraad leverbaar. Boomkwekerij Piet Hanekamp maakt beplantingslijsten compleet en adviseert over assortiment, beplantingsplannen en grond.

Al 50 jaar duurzaam kweken
Het familiebedrijf bestaat 50 jaar en is uitgegroeid tot een kwekerij waar gewerkt wordt vanuit een milieuvriendelijk oogpunt. Dit beheerst het hele proces, van het ontwikkelen en kweken van gezonde planten- en rozenrassen tot milieuvriendelijke teeltmethodes.