Branchevereniging VHG luidt jubileumjaar feestelijk in

Meer dan 300 groenprofessionals waren dinsdag op de Groene Sector Vakbeurs in Hardenberg om de traditionele nieuwjaarslunch van Branchevereniging VHG bij te wonen. Een extra feestelijke bijeenkomst, want VHG viert dit jaar haar 100-jarige bestaan.

VHG-directeur Egbert Roozen feliciteerde de aanwezige leden met het jubileum van hun branchevereniging. Hij stelde vast dat de doelstellingen van weleer nog altijd actueel zijn: samen professionaliteit uitdragen, samen werken aan een goede arbeidsvoorwaarden en goed groen onderwijs.

„Kijk waar we vandaag staan. Onze sector doet er toe, met alle groene oplossingen die we bieden voor maatschappelijke problemen. Wees trots op wat je doet en laat het zien!”, was zijn boodschap.

Nationale Zaaidag

Roozen kondigde voor dit feestjaar een speciale actie aan voor de leden in het kader van de Nationale Zaaidag, een nieuwe handleiding over groen in de openbare ruimte én een feestelijk gala met de uitreikingen van de Jaar-competities.

De ledenwerfactie die VHG het afgelopen jaar heeft gevoerd, leverde 26 nieuwe leden op, waarvan een aantal in Hardenberg aanwezig was. Zij kregen het VHG-schildje overhandigd, waarmee zij met trots hun lidmaatschap toonbaar kunnen maken.

Henrik Bos (rechts), de voorzitter van de Europese koepelorganisatie ELCA, was aanwezig om VHG te feliciteren met haar jubileum. VHG-voorzitter Rien van der Spek nam het geschenk in ontvangst. (Foto: VHG)
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties