BTL Advies verhuist naar Roermond

Na ruim tien jaar gevestigd te zijn in Elsloo maakt BTL Advies een volgende stap. Het team van groene adviseurs en ingenieurs is vanaf 7 januari 2020 gevestigd in het ECI-gebouw te Roermond.

De afgelopen jaren is BTL Advies flink gegroeid. Inmiddels bestaat het adviesbureau uit een compleet team met tuin- en landschapsarchitecten, ecologen, beleidsadviseurs en (beheer)technici. Naast het kantoor in Stein heeft BTL Advies vestigingen in ‘s-Hertogenbosch, Apeldoorn en Woerden. „Door deze verhuizing wordt een mooie volgende groeistap als groene expert in Limburg mogelijk gemaakt”, vertelt Wilco van Heerewaarden, vestigingsmanager BTL Advies, vestiging Stein.

Rijke historie

De nieuwe locatie in Roermond biedt vele nieuwe mogelijkheden in een prachtige en inspirerende omgeving nabij het station, met uitzicht op het centrum van Roermond en het groenblauw van de Roer. Van Heerewaarden: „We huren straks de tweede verdieping in de vroegere ECI Centrale: een karakteristiek gebouw en terrein met een rijke historie. De huidige ECI Cultuurfabriek is een plek waar mensen samenkomen voor ontspanning en ontmoeting, maar ook een plek met modern ingerichte kantoorruimtes.”

Bij de nieuwe inrichting wordt veel aandacht besteed aan projectmatige samenwerking tussen verschillende specialisten, moderne werkplekken en uiteraard een groene en inspirerende omgeving. „We kijken er allemaal enorm naar uit om met deze stap verder te bouwen aan onze groene (groei)ambities. Dit doen we vanaf januari met onze nieuwe vestigingsmanager Jannie Vos”, aldus Van Heerewaarden.

 

guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties