Directeur Floriade Almere voorlopig uit de running na ongeluk

  Jan Willem Griep, directeur Tuinbouw & Financiën van Floriade Almere, is voor langere tijd uitgeschakeld. Griep heeft vorige week een ernstig fietsongeluk gehad. Wanneer hij zijn werkzaamheden weer kan oppakken, is niet bekend.

  De taken van Griep zullen worden waargenomen door mede-directielid Jannewietske de Vries, samen met de rest van het Floriade-team.

  Op 4 mei was Griep nog in Parijs om het voortgangsrapport van de Floriade Almere te presenteren aan het Bureau International des Expositions (BIE), de organisatie die licenties verleend voor wereldexposities zoals de Floriade.

  Kwartiermakers

  Jannewietske de Vries is in 2015 samen met Griep aangesteld als kwartiermakers en in 2016 als directie van de Floriade Almere 2022 BV. De Vries was als gedeputeerde van Friesland verantwoordelijk voor het binnenhalen en organiseren van de Culturele Hoofdstad 2018 in Leeuwarden.

  Links Jannewietske de Vries, midden Jan Willem Griep van Floriade Almere 2022 BV bij het in ontvangst nemen de vlag van BIE.

  Jan Willem Griep is naast Floriade-directeur sinds 2009 voorzitter van de Stichting Vakbeurs voor de Boomkwekerij. Deze stichting is verantwoordelijk voor de jaarlijkse boomkwekerijvakbeurs Plantarium in Boskoop die door Proba wordt georganiseerd.

  guest
  0 Reacties
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties