Donker Groen neemt Abelia Hoveniers over

  Donker Groep neemt per 1 januari 2022 de activiteiten over van Abelia Hoveniers te Nijmegen. Abelia is sinds 1956 actief in tuinaanleg en -onderhoud en richt zich met name op projectonderhoud bij bedrijven.

  Abelia is ook al jaren leverancier voor Donker Groep voor wat betreft civiele werkzaamheden in de regio Arnhem/Nijmegen. Dit onderdeel, inclusief de handelsactiviteiten van bestratingsmateriaal, blijft bij de eigenaar Thieu Ament, die dit samen met zijn zoon Mels voortzet.

  Ament: „Afscheid nemen is lastig, maar mooi dat onze verbinding blijft bestaan en dat onze vakmensen op een goede plek terechtkomen waar ook zij zich verder kunnen ontwikkelen.”

  Donker Groen breidt haar activiteiten uit in de regio Nijmegen door de overname van Abelia Hoveniers. (Foto: Donker Groen)

  Verdere groei

  De hoveniersactiviteiten en de zes groene vakmannen, worden bij Donker Groen ondergebracht. Op de huidige locatie in Nijmegen wordt een nieuw onderkomen gebouwd, zodat het bedrijf alle ruimte heeft voor verdere groei en ontwikkeling.

  Anja Kanters, algemeen directeur van Donker Groep: „Wij zijn erg blij met de overname van Abelia. We kennen elkaar al langer en de waarden en overtuigingen van een familiebedrijf zoals Abelia, zijn kenmerkend voor hoe we zijn en hoe we willen werken voor onze klanten. Daarom past deze overname erg goed in onze groeiambitie.”

  Kanters vervolgt: „ Het was onze wens om in Nijmegen ons klantennetwerk te verdichten en onze werkzaamheden uit te breiden. Met deze overname is hier een versnelling in gekomen.”

  guest
  0 Reacties
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties