Donkergroen neemt Natuurlijk Groen over

  Donkergroen neemt per 1 juni de activiteiten over van Natuurlijk Groen uit Giesbeek. Natuurlijk Groen is specialist en marktleider op het gebied van verhuur van kerstbomen en kerstdecoraties in het bedrijfsleven.

  „Met de inlijving van Natuurlijk Groen kunnen we in dit marktsegment verder doorgroeien, wat heel goed past in onze groeivisie en qua diensten goed aansluit bij onze divisie Interieurbeplanting,” aldus algemeen directeur Anja Kanters van Donkergroen.

  Totaalverzorging

  Natuurlijk Groen opereert vanuit Giesbeek en plaatst in de kerstperiode met een team van ongeveer 100 medewerkers ruim 3.500 kerstbomen op de meest uiteenlopende locaties door heel Nederland: kantoorpanden, banken, hotels en ziekenhuizen. Natuurlijk Groen biedt met een full-service concept de totaalverzorging van versierde kerstbomen en kerstdecoraties.

  Interieurbeplanting

  Manuela Grubešić, mede-eigenaar van Natuurlijk Groen: „Wij zijn erg blij met deze samenwerking en het geeft ons de mogelijkheden om dat waar we goed in zijn nog verder uit te bouwen en de voordelen van cross selling te benutten. Natuurlijk Groen en Donkergroen denken hetzelfde over klantbenadering, het meedenken en ontzorgen van klanten. Vanuit mijn nieuwe functie als vestigingsleider Interieurbeplanting en Kerst, krijg ik de kans om mijn passie door te zetten.”

  Landelijk opererend

  Donkergroen is een landelijk opererend familiebedrijf en werkt vanuit 14 locaties verdeeld over Nederland en België met ruim 750 medewerkers, in het seizoen aangevuld met zzp’ers en uitzendkrachten tot 1.000 medewerkers. Het hoofdkantoor is gevestigd in Sneek.

  guest
  0 Reacties
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties