Dossier Productschap Tuinbouw op Groen Kennisnet

Groen Kennisnet heeft ruim 3.000 publicaties van het Productschap Tuinbouw online gezet. Naast onderzoek voor de hovenierssector staan er ook documenten van het programma Groen en Welbevinden in het dossier.

In het dossier Productschap Tuinbouw vind je een handige tabel, die je direct naar alle publicaties van een bepaalde sector leidt. Wie geïnteresseerd is in alle onderzoeken op het gebied van hoveniers, kan hier terecht.

Naast sectorgericht onderzoek financierde het PT ook onderzoek naar duurzame thema’s zoals energie, biobased economy en groen en welbevinden. In het dossier vind je ook alle kennis over het onderzoek naar deze thema’s gemakkelijk terug.

Kennisbank
Groen Kennisnet bevordert en faciliteert kennis delen op het gebied van Voedsel en Groen voor groen onderwijs en innovatief vakmanschap. De Groen Kennisnet-collectie is met bijna een half miljoen items de grootste Nederlandstalige kennisbank voor het groene domein.

Deze kennisbronnen kunnen worden opgevraagd via de kennisbank van Groen Kennisnet en worden ook ontsloten via thematische kennisportalen en dossiers over specifieke onderwerpen. Op dit moment zijn er ruim 120 dossiers.

De Groen Kennisnet App maakt deze vernieuwde kennisbank ook toegankelijk voor smartphones en tablets. Je vindt de Groen Kennisnet App in de Appstore voor iOS en in Google Play voor Android.