Ede en Permar onderhouden samen begraafplaatsen

Medewerkers van SW-bedrijf Permar gaan samen met beheerders van de gemeente Ede het groenonderhoud op begraafplaatsen uitvoeren.

Dinsdag 14 januari hebben Martien Hagens, manager afdeling Beheer Openbare Ruimte van de gemeente Ede en Johan van Kouterik, directeur van Permar, een vernieuwde overeenkomst getekend.

De gemeente Ede werkt op het gebied van groenvoorziening al jaren samen met Permar. Medewerkers van de gemeente Ede en Permar vullen elkaar goed aan en de leidinggevenden hebben op regelmatige basis een nauwe afstemming met elkaar.

Voor het begraafplaatsenonderhoud wordt zoveel mogelijk gewerkt met een vaste bezetting van Permar-medewerkers. Daarnaast zal op piek- en dalmomenten gewerkt worden met een flexibele bezetting.

Jan Vervoort, projectleider Groen bij Permar: „Het onderhoud van begraafplaatsen is voor enkele medewerkers van Permar de juiste werkplek. Deze rustige omgeving biedt hen de mogelijkheid om hun vakkennis op het gebied van groenvoorziening in praktijk te brengen en zich verder te ontwikkelen.”