Ernst Baas Hoveniers neemt Buitenconcept over

Ernst Baas Hoveniers BV uit Waddinxveen heeft het eveneens Waddinxveense bedrijf Buitenconcept overgenomen. Buitenconcept heeft verschillende dealerschappen van tuin- en serremeubelen in het hogere segment.

Ernst Baas Hoveniers nam recent het bedrijf van Hans Frenk over. Baas helpt zijn klanten al jarenlang bij de inrichting en styling van hun tuin.

„We inspireren mensen graag door te laten zien wat er mogelijk is op het gebied van verlichting, decoratie en accessoires. Daarbij hebben we een voorliefde voor markante, exclusieve producten”, zegt Baas. „De collectie buitenmeubelen van Buitenconcept sloot daarom helemaal aan bij onze filosofie.”

Verhuizen
Het plan van Buitenconcept om te verhuizen viel samen met het plan van Baas om een afdeling buitenmeubelen te beginnen. „Dit heeft uiteindelijk geresulteerd in de overname. Met deze collectie buitenmeubelen kunnen we onze klantenkring uitstekend bedienen”, verwacht Baas.

„De klanten van Buitenconcept kunnen we bovendien veel breder van dienst zijn. Of het nu gaat om buitenverlichting, onderhoud van de tuin of ontwerp en aanleg van een complete tuin. Zo komen de exclusieve buitenmeubelen nog beter tot hun recht.”

Begin april geopend
De showroom van Buitenconcept zal worden gerealiseerd op de locatie van Ernst Baas Hoveniers. Baas zal het bedrijf voortzetten onder de naam Ernst Baas Tuininrichting.

Op dit moment wordt een deel van het pand verbouwd. Begin april zal de nieuwe showroom worden geopend. Baas presenteert daarbij de nieuwste collecties.