Event Groen | Boom | Recreatie

De Groene Sector Vakbeurs Venray en Boomkwekerij Vakbeurs Venray vinden dit jaar gezamenlijk plaats. Op 9, 10 en 11 december vinden beide beurzen, samen met Recreatie Vakbeurs, plaats onder de naam Event Groen | Boom | Recreatie.

De Groene Sector Vakbeurs Venray en Boomkwekerij Vakbeurs Venray zijn beide regionale vakbeurzen voor het zuiden van Nederland en de grensgebieden van België en Duitsland.

Beide vakbeurzen zijn gericht op hoveniers, boomkwekers en gemeenten. Het is dan ook een logische stap om de beurzen dit jaar te combineren.

„Door de krachten te bundelen, kunnen we een totaalpakket bieden voor de groenbranche in Zuidoost-Nederland”, vertelt beurscoördinator Marjolein Knaap. „Dit vergroot de aantrekkingskracht van beide beurzen.”

Aanbod
Op de beursdagen kunnen bezoekers in Evenementenhal Venray het aanbod zien van toeleveranciers, groothandelaren, importeurs, fabrikanten, cash-and-carry of dealer voor de sectoren boomkwekerij, tuin & park, tuinbouw, inrichtingsmaterialen, kennisinstellingen, bestrijdingsmiddelen & meststoffen.

Het platform wordt gecompleteerd door Recreatie Vakbeurs, welke in Venray speciaal gericht is op de inrichting en onderhoud van de recreatieve ruimte.