Hortipoint Genomineerden Zwemvijver van het Jaar 2018 bekend

  Genomineerden Zwemvijver van het Jaar 2018 bekend

  0

  De vakjury heeft vier inzendingen geselecteerd die kans maken op de titel Zwemvijver van het Jaar 2018. Er zijn in de categorie Particuliere Natuurlijke Zwembaden en in de categorie Particuliere Zwemvijvers elk twee inzendingen genomineerd.

  Nominaties
  De genomineerde inzendingen zijn volgens de jury met zorg samengesteld en voorzien van goed fotomateriaal. De projecten zijn mooi ontworpen en technisch goed aangelegd.

  In de categorie Particuliere Natuurlijke Zwembaden zijn genomineerd:

  Koninklijke Ginkel Groep, Veenendaal
  Lilypond, Wageningen

  In de categorie Particuliere Zwemvijvers zijn de genomineerden:

  De Lingebrug hoveniers, Ochten
  Lilypond, Wageningen

  Prijsuitreiking
  VHG leden kunnen de prijsuitreiking bijwonen op zaterdag 24 februari 2018, tijdens een feestelijke vakmiddag op de consumentenbeurs TuinIdee in de Brabanthallen ’s-Hertogenbosch. De winnaars maken kans op deelname aan de internationale competitie van de Internationale Organisation für naturnahe Badegewässer (IOB) in 2019. Wilt u aanwezig zijn, meldt u zich dan aan via zvhj@vhg.org.

  Deze landelijke competitie is nu voor de derde keer in samenwerking met Branchevereniging VHG georganiseerd voor deelnemers van VHG Platform voor Natuurlijk Zwemwater. De wedstrijd is bedoeld om de grote toegevoegde waarde van particuliere natuurlijke zwembaden en particuliere zwemvijvers onder de aandacht te brengen van tuineigenaren.

  Peter Bennink
  Vakredacteur Peter Bennink werkt sinds 2008 bij Hortipoint. Hij is opgeleid tot vakbekwaam hovenier en schrijft onder meer over aanleg en onderhoud van particuliere tuinen en openbaar groen, gebouwgebonden groen, boomverzorging en sortiment.

  Reageer op dit artikel

  avatar