Tuin en Landschap Foto en Video Greenbuster onkruidborstel van 66 cm komt bijna overal

Greenbuster onkruidborstel van 66 cm komt bijna overal

0

De Kwern Greenbuster Pro 66 onkruidborstel heeft een werkbreedte van 66 cm en weegt slechts 30 kg. De machine is zodoende makkelijk mee te nemen en op veel plaatsen inzetbaar. Met een prijs van €757 is deze manier van onkruidbestrijding toegankelijk voor hoveniersbedrijven van allerlei grootten.

Volgens importeur Lankhaar Techniek maakt de Deense onkruidborstel de bestrating al met één werkgang grondig schoon. Vier x drie bundels van verenstalen bladen borstelen het onkruid uit de voegen. De krachtbron is een 140cc 4-taktmotor van Briggs and Stratton of een 82 Volts accu. Met de elektrische variant kun je ongeveer vijf kwartier werken.

De benzine- en elektromotor komen uit Amerika, maar verder komen alle onderdelen van deze borstel uit Denemarken van de fabrikant Kwern. De Greenbuster is verkrijgbaar met een enkele of dubbele beschermkap tegen het wegslingeren van steentjes en zand. Je kunt de borstel in de winter ook gebruiken als sneeuwruimer.

Lees alles over de Greenbuster in Tuin en Landschap 5 (met inlog). Bekijk hieronder de video van de fabrikant.

Peter Bennink
Vakredacteur Peter Bennink werkt sinds 2008 bij Hortipoint. Hij is opgeleid tot vakbekwaam hovenier en schrijft onder meer over aanleg en onderhoud van particuliere tuinen en openbaar groen, gebouwgebonden groen, boomverzorging en sortiment.

Reageer op dit artikel

avatar