‘Groeiend in Groen’ thema Zuid-Nederlandse Groendag

Op donderdag 9 februari vindt de Zuid-Nederlandse Groendag plaats in Den Bosch. ‘Groeiend in Groen’ is het thema van deze editie.

Met het thema wordt een vervolg gegeven aan de editie van 2015, ‘Lef’. Ging het twee jaar geleden over de uitdagingen waar de sector voor staat, dit jaar gaat het over ontwikkeling, zowel persoonlijke ontwikkeling als ontwikkelingen in de branche.

De inleiding wordt gegeven door Geer van der Veer. Van der Veer is zelfstandig ondernemer en mede-oprichter van bureau Praedium. Hier werkt hij samen met collega’s aan veranderprocessen in het landelijk gebied. Daarnaast is hij mede-eigenaar en oprichter van Natuurbegraven Nederland.

Workshops
Na de inleiding kunnen deelnemers in twee rondes kiezen uit een aantal workshops rond het thema. Tevens zijn er pitches van studenten van de studierichting Tuin- en landschapsmanagement aan de HAS Hogeschool.

De Zuid-Nederlandse Groendag is bedoeld voor vakmensen uit de groene sector, groene ondernemers, gemeentelijke vertegenwoordigers en docenten uit het groene onderwijs. Deze groendag wordt georganiseerd door Vereniging Stadswerk, diverse groene onderwijsinstellingen en branchevereniging VHG. Aanmelden kan via de website www.zngd.nl.