Groen- en vastgoedpartners lanceren Factor V

Onderhoudsalliantie Factor V is dinsdag officieel gelanceerd. De samenwerking vermenigvuldigt de kracht van vijf gevestigde partners in groen- en vastgoedonderhoud: Weboma, Elektravon, Dekker van Geest, Verschoor Groep en Weverling Groenprojekten.

Door de langetermijnvisie en complementaire onderhoudsdiensten ziet Factor V vandaag wat er over lange tijd nodig is. Zo stuurt dit nieuwe bedrijf aan op resultaatgericht vastgoedonderhoud. Factor V werkt op deze wijze aan het onderhoud van de toekomst.

Directeur Theo de Leede: „De markt vraagt in steeds grotere mate om ontzorgd te worden tijdens de volledige levenscyclus van het groen en vastgoed. Met de lancering van Factor V spelen we op deze vraag in.”

Bundeling
De vijf partners werken al geruime tijd met elkaar en volgens dezelfde filosofie. Door de bundeling van diverse beheer- en onderhoudsdiensten kan Factor V vanuit verschillende disciplines proactief meedenken en handelen. Dat resulteert in een meerjarenonderhoudsplan gebaseerd op realistische prestatie-indicatoren.

Factor V richt zich op vastgoedeigenaren in de zorg en het onderwijs, (private) investeerders, corporaties, stichtingen, VVE’s, beleggers, pensioenfondsen en (semi-)overheidsinstanties.

Kwaliteit
De Leede: „Onderhoud aan groen en vastgoed is onontbeerlijk. Onverwachte kosten of onnodige investeringen daarentegen niet. Hiermee worden de kosten over een langdurige periode verspreid en zijn opdrachtgevers verzekerd van de gewenste kwaliteit en waarde.”

Buiten het samenwerkingsverband blijven de vijf bedrijven ook afzonderlijk van elkaar werken.