Groen onderwijs opent deuren

De Groene Welle in Zwolle en Hardenberg opent haar deuren voor aankomende mbo-studenten. Tijdens de jaarlijkse Open dag zijn alle groene mbo-opleidingen aanwezig en geven docenten en studenten uitleg over onderwijs, projecten en beroepsmogelijkheden.

Met de Open dagen wordt het groene onderwijs nadrukkelijk op de kaart gezet. Belangrijke pijlers van het onderwijs zijn ondernemerschap en vakmanschap. Deze komen onder meer tot uiting in de samenwerking met verschillende bedrijven en instanties.

Studenten lopen dag- en blokstages, voeren praktijkopdrachten en -onderzoek uit en gaan op excursie. Op deze manier maken studenten kennis met het toekomstige werkveld en komen ze in aanraking met actuele vraagstukken.

De samenwerking is ook voor bedrijven en instanties interessant; zij kunnen gebruik maken van diensten en ideeën van jonge aankomende professionals op uiteenlopende vakgebieden.

Het groene mbo heeft haar Open dag op vrijdag 7 februari van 18.00 tot 21.00 uur en op zaterdag 8 februari van 9.30 tot 13.00 uur. Kijk voor meer informatie op www.groenewelle.nl.