GroenTechniek Holland presenteert 450 merken

Maar liefst 160 deelnemers presenteren ruim 450 merken op de tweede editie van GroenTechniek Holland. Dat is 125.000 m² expositieruimte en demonstraties, waarmee de expositievelden in Biddinghuizen helemaal gevuld zijn.

Niet alleen met fabrikanten, agenten, importeurs en exporteurs, maar ook dealers, groothandelsbedrijven, uitgeverijen en overige dienstverleners zijn present.

Marktleiders
Beursmanager Willem Bierema: „Alle marktleiders uit de afdelingen Tuin & Park en Groen & Milieu van Fedecom zijn van dinsdag 8 tot en met donderdag 10 september van de partij, waaronder de toonaangevende merken Toro, John Deere, Kubota, Hitachi, Stiga, New Holland, Husqvarna, Stihl en JCB.”

Er zijn ook nieuwkomers in het deelnemersveld, onder meer uit de groeiende beurssegmenten klein grondverzet en onkruidbestrijding. Bovendien is er naast expositieruimte ook volop ruimte voor kennisoverdracht en het demonstreren en testen van alle machines van de 450 merken.

Voor alle professionals die werkzaam zijn in de groene openbare ruimte is de entree – na voorregistratie – gratis.

Innovaties
Er zijn volop innovaties onder de getoonde machines en apparaten. Van compact trekkers, professioneel tuin- en parkgereedschap, tot hoogwerkers, gladheid- en onkruidbestrijders en bemesting.

Met hun productinnovaties kunnen deelnemers meedingen naar het Gouden Klavertje Vier, de prijs die een vakjury toekent aan de meest opvallende innovatie op de beurs.

Alle deelnemers kunnen nieuwe producten en diensten aanmelden tot maandag 3 augustus, daarna worden de nominaties geselecteerd. De winnaar wordt bekendgemaakt op de eerste beursdag, woensdag 8 september.