GroenWerkXL neemt deel groenonderhoud Felua-groep over

GroenWerkXL en Felua-groep hebben een samenwerkingsovereenkomst getekend. GroenWerkXL neemt een deel van de orderportefeuille van de Leerwerkactiviteit Groen van Felua-groep in Apeldoorn over. 21 Onderhoudsmedewerkers van Felua-groep gaan mee.

GroenWerkXL was al werkzaam in de regio’s Achterhoek en Twente. Door de overname wordt het bedrijf ook in regio Veluwe/IJsselvallei actief in groenonderhoud, in Apeldoorn onder andere op Schuylenburg en het Business Park.

De detachering past in de doelstelling om mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt een zo regulier mogelijke werkplek te bieden.

Felua-directeur Gerrie van Sunder: „Door de samenwerking met GroenWerkXL kunnen we allebei doen waar we goed in zijn: GroenWerkXL is expert in groenonderhoud en wij zijn expert op het gebied van ontwikkelen en begeleiden van mensen.”

Balans
GroenWerkXL biedt mensen met een kwetsbare positie op de arbeidsmarkt passende arbeid en begeleidt en traint hen op de werkplek. Directeur Hans Terhorst: „Voor de klant is vooral van belang: ben ik tevreden over het werk dat wordt geleverd en wordt mijn groen goed beheerd en onderhouden? Zolang die zaken in balans zijn, wint iedereen.”