Groene Sector Vakbeurs 2014

Innovatie en kennisoverdracht staan dit jaar centraal op De Groene Sector Vakbeurs in Hardenberg. Zo kunnen bezoekers en deelnemers ideeën opdoen en praktische zaken met elkaar delen tijdens het ‘Groene Sector Kennissymposia’ en de ‘Green Battle’.

Op 7, 8 en 9 januari vormt Evenementenhal Hardenberg voor de 15e keer het hart van de groene branche tijdens De Groene Sector Vakbeurs. Dit jaar organiseert de beurs samen met HAS Hogeschool ‘Groene Sector Kennissymposia’. Deze vinden dagelijks van 15.00 tot ongeveer 17.00 uur plaats.

Tijdens de symposia worden innovaties getoond en toegelicht door gastsprekers. Elke dag staat een ander thema centraal.

Om de uitwisseling van innovatieve ideeën te stimuleren en praktijk en onderwijs meer met elkaar te laten samenwerken, wordt vanuit het Center of Expertise Greenports een Green Battle georganiseerd. Tijdens deze battle presenteren vijf tot zes ondernemers iedere beursdag een innovatief idee.

Aan het eind van alle presentaties wijst de vakjury samen met het publiek een winnaar aan. De winnaars krijgen ondersteuning van docenten en studenten bij het verder onderzoeken van het idee en de vertaling naar de praktijk.

Kijk hier voor deelnemerslijst en een plattegrond van de beurs.