Groene Sector Vakbeurs trekt ruim 18.000 bezoekers

De Groene Sector Vakbeurs in Hardenberg trok dit jaar in totaal 18.702 bezoekers. Dat zijn 455 bezoekers meer dan voorgaande editie.

Beursorganisator Evenementenhal kijkt enthousiast terug op de afgelopen editie. De organisatie is vooral te spreken over de positieve sfeer op beursvloer. „Exposanten laten weten dat zij op onze beurs écht zakendoen”, aldus Ramon Schlepers, adviseur bij Evenementenhal.

Exposanten merkten dat de investeringsdrang toeneemt in de branche. „Wij voeren het hele jaar door gesprekken met geïnteresseerden, maar juist tijdens de Groene Sector Vakbeurs slaan we die welbekende spijkers met koppen”, liet exposant Frans Stiekema van EGO POWER+ weten. Exposant Richard Learbuch van Easylawn deelde deze mening: „Hier worden zaken gedaan. Met bestaande, maar ook met nieuwe klanten.”

Beleving
Tijdens de Groene Sector Vakbeurs vonden diverse wedstrijden plaats, zoals de Kettingzaag Cup en voorronden voor de Nationale Wedstrijd Tuinaanleg. In samenwerking met kennispartners bood Evenementenhal tijdens de beurs daarnaast tal van symposia aan. Alternatieve onkruidbestrijding sprong er positief uit met bijna 350 bezoekers.

Bezoekersaantallen
Het bezoekersaantal stemt de beursorganisatie tevreden. „Dit biedt veel vertrouwen voor de toekomst. Aan ons de uitdaging om samen met exposanten en kennispartners dit positieve gevoel in 2017 voort te zetten”, aldus Schlepers.

De volgende editie van De Groene Sector Vakbeurs vindt plaats op 10, 11 en 12 januari 2017 in Evenementenhal Hardenberg. Geïnteresseerden kunnen vanaf nu weer een stand boeken.