Groenvoorziener werkt samen met reclassering

De Groenmakers Sport en Groen hebben vorige week een samenwerkingscontract getekend met Reclassering Oost Nederland. Beide partijen gaan gezamenlijk drie bedrijfsterreinen onderhouden in Doetinchem.

Doel van de samenwerking is het invullen van Social Return en de MVO-gedachte voor ondernemers op deze bedrijfsterreinen. Het contract heeft een duur van vijf jaar.

De Groenmakers Sport en Groen is een middelgrote, regionale onderneming die in 2012 ontstaan is uit de gemechaniseerde onderhoudsploeg van Wedeo. Het vakkundige team is gespecialiseerd in groenonderhoud van zowel grote als kleine buitenruimtes en sportaccommodaties.

Mogelijkheden
„Bij De Groenmakers bewijzen mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt dat zij met hun beperking, maar vooral met hun mogelijkheden, meer in hun mars hebben dan ze misschien zelf ooit gedacht hadden”, zegt algemeen directeur Jan van Ulst.

Alle medewerkers worden begeleid door een meewerkend voorman en een reguliere vakkracht. Hierdoor is er gerichte ondersteuning tijdens de opdracht. Bovendien is De Groenmakers ISO 9001, VCA**, PSO trede 3 en Groenkeur gecertificeerd. Medewerkers zijn allemaal in het bezit van een VCA-diploma waarmee veilig werken wordt bevorderd.

Directeur Jan van Ulst (links) van De Groenmakers Sport en Groen ondertekent de samenwerking met Reclassering Oost-Nederland.