Heleen Valstar arrangeur voor inrichting Belevingskas Floriade

  Heleen Valstar is gekozen als hoofdarrangeur van de Belevingskas bij Floriade Expo 2022. Daarnaast verzorgt ze de creatieve invulling voor wisselende balkon- en terrasbeplanting bij de buitenentree, het ontvangstgedeelte, het showgedeelte met permanente en wisselende shows en het podium van de Belevingskas.

  Valstar levert standbouw en bloemwerk voor grote evenementen, waaronder veel evenementen in de tuinbouw zoals de Nationale Zomerbloemententoonstelling, Trade Fair, Flower Trials en de binnententoonstellingen in de Keukenhof. Op de Floriade werkt ze nauw samen met het Floriade-Tuinbouwteam, en de deelnemers in de Belevingskas. Deze Belevingskas gaat deel uitmaken van het Kascomplex The Green House op de Expo en wordt een ontmoetingsplek voor zakelijk- en consumentenbezoek.

  Onvergetelijke ervaring

  Valstar: „Mijn ambitie is om in de belevingskas een show te creëren die geweldig, mooi, inspirerend, educatief en interactief is. Bezoekers zullen worden verrast door kennis, ideeën en activiteiten. Als bezoekers de kas binnenkomen, voelt het als een andere wereld, waar je je gezond en gelukkig voelt, alsof je op vakantie bent. Voor de bezoekers van Floriade Expo 2022 zal de belevingskas een onvergetelijke ervaring blijven.”

  Publiekstrekkers

  Het Kascomplex The Green House krijgt een prominente plek bij de ingang van de Floriade en is één van de grote publiekstrekkers op de wereldtuinbouwtentoonstelling. Hier maken bezoekers kennis met de wereld van de tuinbouw en beleven ze de maatschappelijke impact van de tuinbouw.

  The Green House is 10.000 m2 groot en 170 m lang en is opgedeeld in vijf onderdelen: de Ontvangst, een Hightech Greenhouse, de Belevingskas, een Technology Innovation Centre en een Kasrestaurant. De verwachting is dat het bouwen en installeren van The Green House ongeveer acht maanden in beslag zal nemen. Vanaf februari 2022 wordt gestart met de inrichting.

  Beeld: V8 Architects.
  guest
  0 Reacties
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties