Helleborus King Collection wint Colour your Life Award

Helleborus King Collection van Special Plant Zundert is donderdag tijdens vakbeurs IPM in Essen bekroond met de Colour your Life Award IPM 2014. Een bezoekersjury en een vakjury kenden deze prijs toe vanwege de uitstekende verwoording van het verhaal achter deze plant.

De prijs werd in de gezamenlijke Nederlandse BIZZ Holland-stand door juryvoorzitter Egon Galinnis overhandigd aan Johan Jansen van Special Plant Zundert. „Deze Colour your Life Award is een mooie bekroning op deze beurs en een kroon op de plant”, aldus een verraste Jansen.

Op de tweede plaats eindigde Hydrangea macrophylla ‘Black Diamonds’ van De Jong Plants, Boskoop en de derde plek was voor Laurus nobilis van Gova BV Nispen.

Jurering
De genomineerde planten stonden op twee verschillende plekken tentoongesteld. Op beide plaatsen konden de bezoekers door middel van speciale muntjes hun favoriete verhaal belonen.
Op donderdagmiddag beoordeelde een vakjury de planten en hun verhaal, waarna uiteindelijk Special Plant Zundert met Helleborus King Collection als winnaar de bokaal in ontvangst mocht nemen.

Links op de foto Johan Jansen van Special Plant Zundert met de Colour Your Life Bokaal