Heropening FloriWorld verloopt stuk traditioneler

  Precies een jaar na de opening is FloriWorld op 2 juli heropend door Gido Oude Kotte, burgemeester van Aalsmeer. Hij is blij met de attractie binnen zijn gemeentegrenzen: „De gemeente zal helpen om het komende jaar minimaal 300.000, hopelijk 500.000, bezoekers mogelijk te maken.”

  De officiële opening van Floriworld was op Hemelvaartsdag 2020; vanwege corona een online-event. Gastvrouw Karin Bloemen bracht een speciaal bloemenlied ten gehore. 2 juli 2020 was het dan zover: de deuren gingen open voor publiek. Echter, slechts voor vier maanden mede vanwege tegenvallende bezoekersaantallen. Precies een jaar later was de eer aan Gido Oude Kotte, burgemeester van Aalsmeer, om het toeristisch ervarings- en expertisecentrum van de Nederlandse sierteelt te heropenen. Hij verontschuldigde zich dat hij niet ging zingen, maar het hield bij het traditioneel doorknippen van een bloemenlint.

  FloriWorld is een interactieve attractie waarin je op ontdekkingsreis gaat door de magische wereld van bloemen en planten. Een persoonlijke belevenis omdat je zelf onderdeel uitmaakt van de attractie door gebruik te maken van het FloriWorld armbandje met RFID chip.

  guest
  0 Reacties
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties