IPC verzorgt opleidingen in kader sectorplan

IPC Groene Ruimte gaat in het kader van het sectorplan hoveniers opleidingen voor De levende tuin en Groenvoorziening verzorgen. Via het sectorplan worden werkgelegenheid en vakmanschap binnen de branche bevorderd.

Het IPC-aanbod kent minimaal vijf onderwerpen: duurzaamheid en ecologie, omgaan met nieuwe contractvormen, een collega met gebruiksaanwijzing, het gebruik van nieuwe technologie en de Flora- en faunawet.

IPC verbindt deze onderwerpen in een vijfdaagse opleiding. Het programma van IPC Groene Ruimte is interactief, waarbij theorie wordt afgewisseld met praktijk. Daarnaast komen de allernieuwste ontwikkelingen met betrekking tot groenbeheer aan bod.

Een groot deel van de onderwerpen komt ook aan de orde in het onlangs verschenen Basisboek groenontwerp en –beheer, dat deelnemers krijgen uitgereikt tijdens de opleiding.

Aanmelden
Aanmelden voor deze vijfdaagse opleiding kan vanaf vrijdag 17 januari via www.colland-sectorplan.nl. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met senior adviseur John Holleman, (026) 355 01 00, 06 – 227 32 386, j.holleman@ipcgroen.nl.