Tuin en Landschap nieuws Inschrijving voor Groenprofessional van het Jaar verlengd

Inschrijving voor Groenprofessional van het Jaar verlengd

0

De uiterste inschrijfdatum voor landelijke competities Groenprofessional van het Jaar 2020 is uitgesteld tot 28 april 2020. VHG heeft dit besloten vanwege de landelijke maatregelen om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan.

VHG stelt de inzenddatum van deze belangrijke groencompetities nieuwe stijl uit, om beter zicht te krijgen op welke maatregelen mogelijk gelden in de wedstrijdmaanden mei en juni. Eind april beoordeelt VHG aan de hand van de actuele informatie van het kabinet en RIVM óf en op welke wijze de competities door kunnen gaan. Deelnemers krijgen hierover persoonlijk bericht.

Project insturen

De verlenging biedt groenbedrijven de mogelijkheid om alsnog hun mooiste project in te sturen. Alle informatie over voor de competitie en het aanmeldformulier staat op de website van de VHG.

De VHG hoopt op een groot aantal inzendingen voor alle categorieën:

1. Het Levende Gebouw binnen
2. Het Levende Gebouw buiten
3. Boomproject
4. Groenvoorziening
5. Tuin
6. Particuliere natuurlijke zwembad
7. Particuliere zwemvijver

Nieuw opzet

Met de landelijke wedstrijden zetten VHG en ondernemers het werk van de hele groensector op de kaart voor een breed publiek. In de nieuwe opzet is de planning, organisatie, communicatie en promotie meer gestroomlijnd en er zijn extra wedstrijdcategorieën.

Ralph Mens
Ralph Mens is sinds 2007 werkzaam bij Hortipoint en is hoofdredacteur van Tuin en Landschap.

Reageer op dit artikel

avatar