Jansen Hoveniers Beste Leerbedrijf 2014

Sinds vorige week mag Jansen Hoveniers uit St. Willebrord zich het Beste Leerbedrijf van het jaar noemen voor het domein Voedsel, natuur en leefomgeving. De prijs wordt jaarlijks uitgereikt door kenniscentrum Aequor.

Het hoveniersbedrijf was met zes genomineerden overgebleven uit een totaal van 85 voorgedragen bedrijven. Met de prijs staat Jansen Hoveniers tussen een lijst gerenommeerde winnaars: vorig jaar won FrieslandCampina Domo de prijs.

„Tijdens ons 25-jarig jubileum is dit een extra kroon op ons werk”, glundert Martijn van Tilburg van Jansen Hoveniers. „Vooral ook omdat onze stagiaires ons zelf hebben voorgedragen bij Aequor. Uiteindelijk hebben we gewonnen vanwege ons maatwerk voor elke leerling, de opleidingen die we hen bieden en het feit dat we ook werken aan hun persoonlijke ontwikkeling.”

Vakpersoneel
„Het succes van ons bedrijf is grotendeels afhankelijk van goed vakpersoneel. Aequor legt als kenniscentrum verbinding tussen datgene wat het bedrijfsleven nodig heeft en wat het onderwijs kan bieden. Wij dragen er ons steentje aan bij door stagiaires in de praktijk een goede opleiding te geven. Tijdens de interessante en spannende wedstrijddag kregen we daarvoor een mooie waardering waar we bijzonder trots op zijn.”

Bekijk hier een filmpje van Jansen Hoveniers

Jansen Hoveniers uit St. Willebrord is vorige week uitgeroepen tot Beste Leerbedrijf.