‘Je moet er een belevenis van maken’

  Vorige week vond de eerste The Flower Bazar plaats in Aalsmeer. „Bij ons draait het om gastvrijheid, om de bezoeker, om gevoel. Een beetje terug naar de tijd dat de prijs gemaakt werd op het biljart in het café”, zegt organisator Pascal Koeleman.

  „We willen de relaties voorwaarts en achterwaarts in de keten herstellen. Doen we dat niet dan vergeten de mensen ons”, aldus Jan de Boer, van Barendsen. Hij nodigde bezoekers uit om een warm bad te nemen met hem op The Flower Bazar. De directeur merkt dat mensen behoefte hebben aan verhalen en dat ze willen zien, ruiken, voelen en proeven. De Boer was vorig week een van de standhouders op The Flower Bazar.

  Wakker

  The Flower Bazar, het kindje van Pascal Koeleman en Rudi Tuinman van 2Dezign, is de tweede sierteeltbeurs in Nederland sinds maart 2020. The Flower Bazar vindt zijn thuis in Floriworld, onder de rook van RFH. Het concept van The Flower Bazar is niet nieuw. Koeleman noemt het een pop-up event, een uitvouwbaar concept. (..)

  Lees de volledige reportage van The Flower Bazar alvast via mijnbloemisterij.nl in het digitale magazine van De Bloemisterij.

  Geen abonnement? Klik hier of bel 071 5659644.

  guest
  0 Reacties
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties