De Boomkwekerij Jongeren gezocht om mee te denken over Groen Festival

  Jongeren gezocht om mee te denken over Groen Festival

  0

  Plantarium wil tijdens de editie 2017 een groen festival organiseren voor jongeren. Een groep jongeren werkt aan ideeën, en zoekt nog versterking.

  Het groen festival is één van de elementen die Plantarium ‘hipper’ moet gaan maken. Het festival wordt vrijdag 25 augustus gehouden, direct naast de beurslocatie. De vakbeurs wil graag doorgroeien naar een evenement waar inspiratie te vinden is voor groene toepassingen. Plantarium vindt dit jaar voor de 35ste keer plaats van 23 tot en met 26 augustus.

  Jongeren aan het roer
  Een groep van jongeren heeft inmiddels nagedacht over bijvoorbeeld de inhoud, de muziek line-up en dergelijke voor het festival. De groep wordt aangevoerd door Maarten Hupkes, festival en eventmanager van Floriade 2022 en projectleider van het eerste GROW festival afgelopen september in Almere. In de groep zitten inmiddels Albert de Vries, Aimee Smit, Donja Verbeij, Erik Rijnbeek, Jeffrey Houtman, Rob Koetsier en David Moerings.

  Versterking gezocht
  Maar ze zoeken versterking. Jongeren van 18 tot en met 35 jaar die mee willen doen kunnen zich aanmelden door een e-mail te sturen naar donja@proba.info.

  Het festivalterrein ligt dicht bij de beurshal.

   

  Wim du Mortier
  Wim du Mortier, coördinator Hortipoint Mediaproducties