Kantinegesprek Ontwerpinstituut

Op 10 februari organiseert het ontwerpinstituut weer Het Kantinegesprek in Apeldoorn. Met dit keer onder meer auteur Louis Schoonhoven over het prijswinnende boek ‘Niet zonder elkaar’ en Moniek de Bakker over het Wild Water Symposium van de Wilde Weelde.

In totaal zijn er zes sprekers die ieder twinig minuten de tijd krijgen. Daarna gaat onverbiddelijk de bel. Behalve bovengenoemde sprekers treedt ook Meneer Vermeer op met zijn Botanisch Cabaret.

Bioloog Maaike Hendriksen ontvouwt de plannen van de Leidse Hortus in het kader van het Japanjaar en het Von Siebold-jaar. Willemijn Wilms Floet van de TU Delft komt vertellen over haar boek ‘Het Hofje’ waarvoor ze al jaren onderzoek doet. Michel Lafaille besluit de avond met de introductie van een tentoonstelling.

Aanmelden verplicht
De entree is gratis, opgave is wel verplicht, via info@ontwerpinstituut.nl. Het Kantinegesprek start om 19.30 uur en vindt plaats in het ACEC-gebouw in Apeldoorn. Voor de bezoekers die van ver komen is er vanaf 18.00 uur de mogelijkheid een warm buffet te genieten. Ook daarvoor dient men zich op te geven.