Kennisdag voor hoveniers bij Boom de Kwekerij

Op vrijdag 18 mei zijn bij Boom de Kwekerij in Oirschot innovaties voor hoveniers te zien op het gebied van groentoepassingen. Een aantal bedrijven organiseert samen deze kennisdag die helemaal in het teken staat van moderne toepassingen van groen in de particuliere tuin en het openbaar groen.

Tien verschillende bedrijven tonen hun innovaties voor de hovenier tijdens de Kennisdag ‘Groen; modern en innovatief toegepast’. Doorlopend zijn er demonstraties van diverse nieuwe technieken en producten.

Air-pot

Denk aan het planten van bomen met ondergrondse biologisch afbreekbare verankering, planten van bomen uit een Air-pot, innovatief leggen van big-slabs (graszoden), planten van forse hagen van QuickHedge en demonstraties van de aanleg van dakgroen. Daarnaast zijn er de laatste ontwikkelingen te zien op het gebied van werkkleding, Maerle (fruitbomen met Maretakken erin), beregeningsmaterialen en andere benodigdheden voor hoveniers.

De Kennisdag start om 9.00 uur en duurt tot 17.00 uur. Deze wordt gehouden bij Boom de kwekerij, Spoordonkseweg 150 in Oirschot. De entree is gratis en vooraf aanmelden is niet nodig. De presentaties vinden doorlopend plaats.

guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties