Bloem en Blad Leerlingen Citaverde College in finale Skills Talents

  Leerlingen Citaverde College in finale Skills Talents

  0

  Drie leerlingen uit leerjaar 4 van het VMBO van het Citaverde College Heerlen nemen  deel aan de finale van Skills Talents. Zij mogen Limburg vertegenwoordigen tijdens het Nederlands Kampioenschap Bloemsierkunst.

  Naast Skills Heroes voor MBO is er Skills Talents voor het VMBO. De meest talentvolle leerlingen van VMBO-scholen uit het hele land kunnen hiervoor worden geselecteerd. De drie leerlingen van het Citaverde College in Heerlen zijn de winnaars van de voorronde  en vertegenwoordigen Limburg tijdens het Nederlands Kampioenschap dat volgend jaar in Zwolle plaatsvindt op 15 maart. De drie leerlingen bloemsierkunst zijn Justin Beugels, Bente van Meurs en Ashley Soomers.

  Zij oefenen onder leiding van meesterflorist Jeroen Janssen voor de deelname aan deze wedstrijd, waarvan de opdracht nog niet bekend is. Hierna kunnen ze door naar de Europese of wereldwedstrijden. Janssen schat in dat zij daarvoor grote kans maken. ‘Het zijn talentvolle leerlingen. Ik heb er alle vertrouwen in dat zij ver gaan komen. Het is voor leerlingen een geweldige kans. Een ervaring voor het leven.’

  Bron en foto: Citavarde College Heerlen

  Reageer op dit artikel

  avatar