Mooiwatplantendoen.nl lanceert Plant Design

  Naast de campagne Bedankt Plant die de positieve werking van planten op ons welbevinden belicht, komt Mooiwatplantendoen.nl met een nieuwe contentcampagne: Plant Design. Een campagne die perfect aansluit bij het groeiplatform ‘Interior’.

  Mooie interieurbeelden met planten zien we in overvloed in de woonbladen, op Instagram en Pinterest. Planten worden vaak gebruikt ter decoratie, om het geheel af te maken. Maar wat nou als je planten dezelfde rol geeft als je onmisbare meubels? Wat als je bij de inrichting van je huis eens zou starten met de planten en daarna pas andere interieurartikelen zou toevoegen? Planten als designobjecten dus.

  Plant Design: de kunst en wetenschap waarmee een interieur verbeterd wordt door middel van een levend designobject om een gezondere en mooiere leefomgeving te creëren.

  Statement

  Plant Design: de kunst en wetenschap waarmee een interieur verbeterd wordt door middel van een levend designobject om een gezondere en mooiere leefomgeving te creëren. Een hele mond vol en een behoorlijk statement, volgens Mooiwatplantendoen.nl. ‘Maar om planten van een decoratiestuk naar een designwaardig interieurobject te tillen, dienen ze een hoofdrol te spelen en de eer en status toebedeeld te krijgen die planten verdienen.’

  Online Masterclasses

  De organisatie wil dit statement vanaf 20 januari aan consumenten gaan vertellen door middel van online masterclasses. Drie masters zijn bereid gevonden om op hun eigen manier met planten en design om te gaan en hun visie en tips te delen in een korte masterclass van vijf minuten. Dit zijn: Alexander Bond, Philip van Traa en ​RoCo.

  Bron en foto’s: Mooiwatplantendoen.nl

  guest
  0 Reacties
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties