Nieuwe naam Branchevereniging Spelen en Bewegen

Branchevereniging Spelen en Bewegen heeft sinds deze week een nieuwe website en een nieuwe naam. De verandering markeert een ander gebruik van de buitenruimte.

Het gebruik van de buitenruimte heeft een ontwikkeling doorgemaakt van louter spelen voor kinderen tot veel breder spelen, bewegen en ontmoeten voor jong en oud.

De bij de Branchevereniging Spelen en Bewegen aangesloten leden zijn experts op dit vlak en richten zich op alle doelgroepen, van jongste kinderen die met hun ouders naar de speeltuin gaan tot senioren die fit willen blijven.

Brede doelgroep
De nieuwe website www.spelenenbewegen.nl markeert de naamswijziging van de organisatie. De website is gericht op een brede doelgroep. Mensen die een speelgelegenheid willen (laten) maken kunnen er kennis halen en contact leggen met de experts. Ook kunnen eigen of potentiële leden zich via de site op de hoogte stellen van ontwikkelingen in het veld.

De verschillende leden zijn via de contactkaartjes op de site makkelijk te vinden en benaderen. De website bevat ook een afgesloten deel waar alleen leden terecht kunnen, met beleidsstukken, relevante informatie voor de branche en vertrouwelijke nieuwsfeiten.