Nieuwe webshop Donar Groen

Donar Groen, leverancier van handgereedschappen, werkkleding en andere werkbenodigdheden heeft sinds kort een uitgebreide webshop.

De webwinkel moet het voor klanten laagdrempeliger maken om bestellingen te doen en makkelijker om de geschikte producten te vinden. De artikelen zijn te vinden door te zoeken op kenmerken, naam of artikelcode, maar ook in een keuzemenu.

Voor deskundig advies kunnen klanten bellen met een nummer dat prominent op de site vermeld staat. Omdat Donar Groen alle producten op voorraad heeft, wordt alles binnen 24 uur geleverd.

Eerste project
De webwinkel is het eerste project van Ralph van der Hulst, zoon van eigenaar/directeur Frans. Hij begon anderhalf jaar geleden in het familiebedrijf dat inmiddels 20 jaar bestaat.

Van der Hulst: „Het doel was een webwinkel die net zo makkelijk navigeert als de bekende webwinkels uit de consumentenmarkt. Zo’n soort webwinkel was er nog niet voor de groensector.”

Welkomstcadeau
Als welkomstcadeau hoeven lezers van Tuin en Landschap voor hun eerste bestelling geen verzendkosten te betalen, de kortingscode hiervoor is tuin&landschap. De actie loopt tot en met 1 oktober. Klik hier om naar de webwinkel te gaan.