Nieuwe website boomtaxateurs

De Nederlandse Vereniging van Taxateurs van Bomen (NVTB) heeft een nieuwe website. De lay-out is gebruiksvriendelijker, overzichtelijker en moderner. Informatie en beeldmateriaal op de site zijn grondig herzien en aangepast.

Voorheen waren er twee websites op het gebied van boomtaxatie. Dit werd door bezoekers en leden van de NVTB als onoverzichtelijk ervaren. De twee sites zijn samengevoegd tot één website: www.boomtaxateur.nl.
De pagina ’zoek een boomtaxateur’ is grondig gewijzigd. Zo kan nu op woonplaats en postcode worden gezocht. Ook kan de kaart met boomtaxateurs in volledig scherm worden weergegeven, wat het zoekgemak vergroot.

20 jaar
De NVTB bestaat dit jaar twintig jaar. Sinds 1993 brengen leden van de vereniging schade aan bomen of boomgroepen op professionele en onafhankelijke wijze in beeld.
Het lidmaatschap van de NVTB is een keurmerk en garandeert deskundig advies voor problemen rond bomen. De leden zijn erkende taxateurs en onafhankelijke boomdeskundigen die naast het taxeren ook advies over bomen geven.