Nordwin College start managementopleiding groen

In september start in Leeuwarden een nieuwe maatwerkopleiding voor het middenmanagement in het groen. Deze opleiding is bedoeld voor medewerkers van bedrijven en overheden die strategisch en operationeel leiding geven.

In dertig cursusdagen, verspreid over anderhalf jaar, versterken de deelnemers hun sturende en leidinggevende vaardigheden in het eigen vakgebied. Twee vakbekwame docenten uit het bedrijfsleven verzorgen de opleiding. Persoonlijke coaching en begeleiding op de werkplek draagt bij aan een maximaal effect.

Groeiende vraag
In het noorden van het land is een groeiende vraag naar opleidingen voor het middenmanagement in de groene sector. Nordwin College speelt hier op in met een nieuwe maatwerkopleiding.

De opleiding Leidinggeven in de Groene Sector is bedoeld voor ondernemers, bedrijfsleiders, rayonhoofden, wijkbeheerders, uitvoerders, projectleiders, die hun leidinggevende vaardigheden naar een hoger niveau (mbo-plus) willen tillen.

Subsidie
De opleiding wordt verdeeld gegeven in twee periodes: van september 2014 t/m februari 2015 en van september t/m december 2015. In de tussenliggende periode (februari – september 2014) werken de deelnemers aan een praktijkcasus.

Subsidie voor deze opleiding is mogelijk voor bedrijven die bij Colland zijn aangesloten.